Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013 Terbaru

  • Nama: Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013
  • Pengunggah: Imah Vianisty
  • Lamanya: 4:15
  • Melihat: 1,636,611
  • Kualitas: MP3 128bps

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Lagu Lagu Mp3 Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013 di Nowdownloadlagu.com mp3. Lagu Lagu Mp3 Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013 di Nowdownloadlagu.com - Download Lagu Gratis - share lagu favorit saya. Lagu Lagu Mp3 Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013 mp3 gratis

Lirik lagu

Via Vallen - Talining Asmoro - OM. SERA Live Ndayu Park Sragen 2013
Opo salahku nganti kowe ningalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pacen wes ono wanito liyo

Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto- ronto
Roso iki tetep jeruning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

ulang dari awal

lanjut:

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Oh oh oh oh oh oh
oh oh oh ooooo…..

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26