Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Sayang (Dangdut Koplo OM Sera)

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Sayang (Dangdut Koplo OM Sera) Gratis

  • Nama: Sayang (Dangdut Koplo OM Sera)
  • Pengunggah: Velo
  • Lamanya: 4:30
  • Melihat: 308,878
  • Kualitas: MP3 128bps

Lagu Lagu Mp3 Sayang (Dangdut Koplo OM Sera) mp3 gratis. Lagu Lagu Mp3 Sayang (Dangdut Koplo OM Sera) di Nowdownloadlagu.com mp3. Lagu Lagu Mp3 Sayang (Dangdut Koplo OM Sera) di Nowdownloadlagu.com - Lagu Terbaru 2019 - download musik gratis untuk komputer anda. Share artikel untuk mendukung kami

Lirik lagu

Sayang (Dangdut Koplo OM Sera)
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku





hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26