Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: OM WAWES - Ilang Roso

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu OM WAWES - Ilang Roso Gratis

  • Nama: OM WAWES - Ilang Roso
  • Pengunggah: OM WAWES
  • Lamanya: 4:48
  • Melihat: 568,848
  • Kualitas: MP3 128bps

Lagu Lagu Pop Terbaru OM WAWES - Ilang Roso mp3 gratis. Lagu Lagu Pop Terbaru OM WAWES - Ilang Roso di Nowdownloadlagu.com gratis. Lagu Lagu Pop Terbaru OM WAWES - Ilang Roso di Nowdownloadlagu.com - Download Lagu Terbaru - lagu favorit dari tahun. Bagi lagu ini ke teman

Lirik lagu

OM WAWES - Ilang Roso
Biyen tresnaku setengah mati
Tak patri neng atiku iki
Cahyamu seng paling tak trenani
Ninggalke loro neng at, kowe blenjani janji

Biyen bener tak jogo atiku, biyen bener tak jogo tresnaku
Aku percoyo marang sliramu, nepati janji setiamu ora ninggalke aku

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luwih loro

Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke tatu neng atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali rosoku wes mati

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luwih loro

Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke tatu neng atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali rosoku wes mati

Kangmas nalikane aq iseh ono neng atimu
Ora biso bali mring sliramu lilakno aku lungo
Kang mas sepurane aku yeng wes nglarani atimu
Ora bisa bali mring sliramu ikhlasno aku lungo

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luwih loro

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26