Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] Terbaru

  • Nama: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
  • Pengunggah: Aang Wie
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 254,847
  • Kualitas: MP3 128bps

Semoga Anda musik bahagia. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ke ponsel anda dan komputer. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ditemukan di website Nowdownloadlagu.com - Download Lirik Lagu Terbaru - 2019 terbaru gratis. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] mp3 gratis

Lirik lagu

Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

43,652 - 01:01:50

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

41,499 - 01:01:50