Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Sayang 2

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 Terbaru

Download Lagu MP3

  • Nama: Nella Kharisma - Sayang 2
  • Pengunggah: [A][R][C][A]
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 1,360,392
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Terbaru Mp3 Gratis Nella Kharisma - Sayang 2 mp3 gratis. Download Lagu Terbaru Mp3 Gratis Nella Kharisma - Sayang 2 lagu favorit dari bulan. Download Lagu Terbaru Mp3 Gratis Nella Kharisma - Sayang 2 lagu terbaik tahun ini - Download Lirik Lagu Terbaru - download musik gratis untuk komputer anda. Semoga Anda musik bahagia

Lirik lagu

Nella Kharisma - Sayang 2
Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Lihat juga

Lagu terkait

Undangan Palsu

11,206 - 6:46

Gila Harta_IMEY

5,441 - 4:00

BosGalau

9,922 - 4:32

Cintaku OST Cewek Saweran ( JUWITA BAHAR COVER BY MONOX )

7,389 - 3:33

Bang Rustam Effendi Cipt Ade Arista

2,216 - 3:46

Selalu Rindu

9,461 - 5:24

ROJAXX

4,679 - 43:30

SALINGMEGINGATKAN

7,624 - 1:27

Sakkarepmu, nDes!!!!

8,629 - 2:05

Heavy Rotation (Dangdut Version)- 4 Duren/SNSD JKT48 at Hitam Putih (November 2015)

8,620 - 3:31

Ayo - Tyga ft. Chris Brown (Dj Katuk Remix)

8,494 - 3:43

Cover Reff Kehilangan by Rezy Kentjana

6,952 - 38

oplosan

5,668 - 4:22

Layang swara

8,522 - 56

jeager koplo

1,917 - 1:41