Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH Gratis

  • Nama: NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH
  • Pengunggah: Puthut Thut
  • Lamanya: 4:16
  • Melihat: 598,884
  • Kualitas: MP3 128bps

Lagu Terbaru 2019 Mp3 NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH mp3 gratis. Lagu Terbaru 2019 Mp3 NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH gratis hari ini. Lagu Terbaru 2019 Mp3 NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH lagu terbaik tahun ini - Lagu Tebaru - share lagu favorit saya. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini

Lirik lagu

NELLA KHAISMA - WES WANI PERIH
Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Koyo ketiban ondo wes loro malah toh sio"
opo koe cen sengojo amergo wes ono wong lio

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Biyen tresnoku mung siji iku koe
Biyen sayagku ra luntur dinggo koe
Biyen nganti tekan mati yo mung koe
Nanging saiki wes ilng mergo koe
Biyen jarene setio sehidup semati
Nanging nyatane koe mblenjani janji tresno suciku iki
Ra tau mbok ngerteni malah koe seneng gawe loro neng ati

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Opo aku kudu golek wong seng iso ngerteni
Nek pancen koe wes ora gelem peduli
Slama iki aku seng jogo tresnoku kang suci
Malah koe bales loroni ati gawe tangis ati iki
Iabarat air susu kau balas air tuba
Semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
Sudah cukup lah sudah kita akhiri saja
Mungkn ini jalan terbaik untuk kita berdua

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

43,652 - 01:01:50

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

41,499 - 01:01:50