Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Mendem Kangen - Eny Sagita

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Mendem Kangen - Eny Sagita Gratis

  • Nama: Mendem Kangen - Eny Sagita
  • Pengunggah: Dangdutku
  • Lamanya: 5:41
  • Melihat: 320,517
  • Kualitas: MP3 128bps

Mp3 Musik Mendem Kangen - Eny Sagita mp3 gratis. Mp3 Musik Mendem Kangen - Eny Sagita ke ponsel anda dan komputer. Mp3 Musik Mendem Kangen - Eny Sagita ditemukan di website Nowdownloadlagu.com - Download Lagu Terbaru - 2019 terbaru gratis. Semoga Anda musik bahagia

Lirik lagu

Mendem Kangen - Eny Sagita
Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku seng gede
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku seng gede
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku
Nadyan sedelo wes adem atiku

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

43,652 - 01:01:50

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

41,499 - 01:01:50