Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: lilin herlina cidro

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu lilin herlina cidro Terbaru

  • Nama: lilin herlina cidro
  • Pengunggah: Dangdut Terbaru Indonesia
  • Lamanya: 4:19
  • Melihat: 420,550
  • Kualitas: MP3 128bps

Cari Lagu Terbaru lilin herlina cidro di Nowdownloadlagu.com mp3. Cari Lagu Terbaru lilin herlina cidro di Nowdownloadlagu.com - Download Lagu Gratis - download musik gratis untuk komputer anda. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Cari Lagu Terbaru lilin herlina cidro mp3 gratis

Lirik lagu

lilin herlina cidro
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26