Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita]

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] Terbaru

  • Nama: Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita]
  • Pengunggah: uda86
  • Lamanya: 4:49
  • Melihat: 267,820
  • Kualitas: MP3 128bps

Semoga Anda musik bahagia. Kumpulan Lagu Terbaru Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] 2019 full album. Kumpulan Lagu Terbaru Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] ditemukan di website Nowdownloadlagu.com - Download Lagu - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia. Kumpulan Lagu Terbaru Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita] mp3 gratis

Lirik lagu

Korbane Wong Tuwo - Nony Sagita [Anake Eny Sagita]
Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06