Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Intan Rahma - Wegah Kelangan

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Gratis

  • Nama: Intan Rahma - Wegah Kelangan
  • Pengunggah: ade insan
  • Lamanya: 4:39
  • Melihat: 1,275,547
  • Kualitas: MP3 128bps

Semoga Anda musik bahagia. Lagu Mp3 Download Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3 gratis. Lagu Mp3 Download Intan Rahma - Wegah Kelangan gratis hari ini. Lagu Mp3 Download Intan Rahma - Wegah Kelangan lagu terbaik tahun ini - Lagu Terbaru 2019 - share lagu favorit saya

Lirik lagu

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26