Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Deviana Safara - Suket Teki

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Deviana Safara - Suket Teki Gratis

  • Nama: Deviana Safara - Suket Teki
  • Pengunggah: MuhammaddMufti
  • Lamanya: 4:35
  • Melihat: 73,146
  • Kualitas: MP3 128bps

Mainkan Lagu Deviana Safara - Suket Teki mp3 gratis. Semoga Anda musik bahagia. Mainkan Lagu Deviana Safara - Suket Teki ke ponsel anda dan komputer. Mainkan Lagu Deviana Safara - Suket Teki ditemukan di website Nowdownloadlagu.com - Download Lagu - 2019 terbaru gratis

Lirik lagu

Deviana Safara - Suket Teki
Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26