Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA ) Gratis

  • Nama: AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA )
  • Pengunggah: deddy prasetiyo
  • Lamanya: 6:17
  • Melihat: 213,574
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Musik AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA ) mp3 gratis. Download Musik AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA ) di Nowdownloadlagu.com gratis. Download Musik AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA ) di Nowdownloadlagu.com - Lagu Terbaru 2019 - lagu favorit dari tahun. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel

Lirik lagu

AMUNG ROSO KANGEN (MUSIK SAGITA )
Sing tak rasakne amung roso kangen
marang sliramu mas karno
nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
mergo kowe sing tak tresno wes diduweni wong liyo, nelongso

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu, kangmas

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
wes lalekno aku, pancen dudu jodohmu, lilakno

kangmas, nelongso

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43