Nowdownloadlagu.com ♪♫
Nowdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Terbaru

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 824,667
  • Kualitas: MP3 128bps

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Download Lagu Free Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis. Download Lagu Free Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) 2019 full album. Download Lagu Free Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) ditemukan di website Nowdownloadlagu.com - Lagu Terbaru 2019 - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

604,248 - 04:43

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

625,845 - 03:06

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

205,793 - 05:21

Monata : Kandas

209,133 - 03:34

On My Way by Alan Walker(pubg version)

194,145 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

43,652 - 01:01:50

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

41,499 - 01:01:50

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

740,548 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

72,786 - 04:07